Ребъл Уулсън и бизнесменът Джейкъб Буш са се разделили. Или поне така изглежда след последния пост на актрисата в Инстаграм:

„Имам много неща на главата си… необвързано момиче отива на Супербоул (финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ)“

Миналата година Ребъл Уилсън привлече вниманието на всички, след като си постави за цел да отслабне значително и успя. Тя взе това решение в началото на годината, горе-долу по времето, когато започна да излиза с Джейкъб Буш, затова много хора предположиха, че двете неща са свързани.

Снимка: Getty Images

Ребъл свали близо 30 килограма от теглото си, след като започна диета и редовно упражнения. Тя призна, че преди да реши да промени живота си е приемала по около 3000 калории дневно: „Преди ядях по 3000 калории в повечето дни и понеже бяха преди всичко въглехидрати, продължавах да съм гладна“, сподели тя пред списание „Пийпъл“. „Минах на диета с високо съдържание на протеин, което се оказа предизвикателство, защото преди не ядях много месо.“

От публикацията на Ребъл не става ясно кога точно се е разделила с приятеля си. Двамата започнаха да излизат в началото на пандемията от COVID-19 и за пръв път се появиха заедно на публично събитие през септември.