В началото на 2020 г. актрисата Ребъл Уилсън обяви, че това е нейната „Година на здравето“. Тя промени хранителните си навици и започна да спортува повече, за да свали теглото си. 40-годишната жена, която тежеше над 100 килограма, си постави за цел да ги свали до 75. И тази седмица обяви, че го е постигнала.

В Инстаграм комедийната актриса сподели снимка на кантара си, който сочи 74.6 кг. Месец преди крайния срок, който си беше поставила! Уилсън написа, че въпросът никога не е бил в килограмите, а в здравословния начин на живот. „Въпреки че не ставаше въпрос за числа, а за здравето ми, все пак трябваше да си поставя някаква изпълнима цел и избрах 75 килограма.

Цяла година Ребъл Уилсън изумяваше почитателите с трансформацията си и вдъхна надежда на много хора, за които ходенето във фитнес зала е невъзможно по време на пандемията.

Актрисата обеща да направи видео на живо, когато се прибере в САЩ във вторник. В момента тя е в Австрия, където отиде на почивка за деня на благодарността, за да си почине преди изпълнената с ангажименти 2021 г. Именно там Уилсън е свалила последните два килограма.