Актрисата Ребъл Уилсън, която вдъхва надежда на много жени, мечтаещи да отслабнат, подхрани слуховете, че има нов мъж в живота си, като сподели снимка от плажа с милионера Джейкъб Буш.

От снимките става ясно, че Ребъл и Джейкъб са заедно в Мексико, където се радват на хубавото време и на близостта си.

Това е поредното доказателство, че актрисата от „Перфектния ритъм“ има нов мъж в живота си. Тя има връзка за пръв път от 5 години, след като се раздели с американския комик Мики Гууч. През 2016 г. Ребъл дори заяви, че е щастлива да няма връзка, защото има повече време да се концентрира върху актьорската си кариера.

За пръв път се заговори за връзка между Ребъл и Джейкъб Буш в края на миналия месец, когато двамата се появиха заедно в Монако на „Монте Карло Гала“.

Снимка: Getty Images

Какво знаем за бизнесмена Джейкъб Буш?

Джейкъб е с 11 години по-млад от предполагаемата си нова приятелка. Той е бизнесмен и наследник на значително богатство, което се изчислява на около 13 милиарда долара. Семейството му е натрупало това състояние от производството на бира „Будвайзер“ (различна от чешката бира със същото име), която е най-популярната в САЩ.

Снимка: Getty Images

Самият той създаде своя собствена марка бира през 2016 г., наречена „Son's Beer“ и в момента се опитва да я наложи на пазара. Той споделя, че се опитва да подражава на прадядо си Аугуст Буш, който е създател на най-голямата пивоварна в света.

Снимка: Getty Images

Не знаем кога точно е започнала връзката между Джейкъб и Ребъл, но ни е известно, че се е случило тази година, когато двамата са се запознали благодарение на свой общ приятел. Младият мъж е бил привлечен от чувството за хумор на актрисата, което я превърна в един от най-добрите комедианти днес.

Снимка: Getty Images

Джейкъб Буш изглежда има влечение към по-възрастни жени, тъй като до неотдавна излизаше с риалити звездата и бизнесдама Адриен Малуф, която е с близо 30 години по-възрастна от него.