Макар официално да са разделени, суперизвестната бивша холивудска двойка Брад Пит и Анджелина Джоли продължават работа по общи проекти. Според UsWeekly до месеци на пазара ще е нов продукт от тяхното имение Миравал във южната част на Франция, където двамата до момента произвеждаха единствено провансалско розе. Новият продукт в бутилка ще е с балончета – шампанско розе.

Новината идва само дни, след като Брад и друга негова бивша съпруга Дженифър Анистън се прегърнаха зад кулисите на кинонагради.

 Имотът, който беше закупен от 56-годишния Пит и 44-годишната Джоли през 2008 година за рекордните 67 милиона долара, все още е собственост на двамата актьори. В него има огромно лозе, от което се произвежда известното вино Château Miraval.

В производството бившата холивудска двойка си сътрудничи с Марк Перин от легендарната фамилия произвеждаша вино Перин, който коментира сътрудничеството с Брад и Анджелина: „Ще се опитаме да направим колкото се може по-качествено розе в Шампан“.

Първоначално ще бъдат произведени 10 хиляди бутилки от шампанското розе, като се предвижда в дългосрочен план да не бъдат пускани на пазара повече от 25 хиляди бройки.