Райън Рейнолдс е похарчил 1,5 млн. паунда за нов дом в спокойно селце в Уелс, за да бъде близо до любимия си футболен клуб "Рексъм".

Твърди се, че звездата от "Дедпул" ще се премести със съпругата си Блейк Лайвли в малкото селце Марфорд и ще похарчи част от огромните си приходи на стойност от 120 млн. паунда за дом във Великобритания.

Жителите на Марфорд са останали изумени от това решение на звездата. 

Снимка: Getty Images

"Най-известният човек от Марфорд е Тим Винсънт от "Блу Питър", така че холивудска звезда е стъпка напред!", споделя източник на "Сън". 

"Райън се премества в Марфорд и това е всичко, за което местните жители могат да говорят. Къщата му е на най-луксозната улица. Може и да не е Голямата ябълка, но червеният килим ще бъде разпънат, когато Райън дойде в града".

Снимка: Getty Images

Марфорд обхваща около 750 акра земя и има население от около 2153 души, пише още БГНЕС.

Райън вече притежава луксозен дом в района на Паунд Ридж в Ню Йорк, който му струва 5 милиона долара (4 милиона паунда).

Снимка: Getty Images

Решението да се премести в Уелс идва, след като Райън и колегата му Роб Макълхени купиха ФК Рексъм през 2020 г. - похарчиха 10,2 млн. долара за клуба, който се бори за промоция във Втора лига. 

Вижте повече за Райън Рейнолдс в следващото видео: