Райън Рейнолдс обяви, че възнамерява да си вземе почивка от актьорството. И това не е слух от източник до кинозвездата – новината беше съобщена направо от самия актьор, пише Yahoo News.

Този уикенд Райън сподели в Инстаграм профила си съобщение към кадри от снимачната площадка на предстоящия му филм Spirited.

"Не съм сигурен, че дори преди три години бях готов да кажа "да" на този предизвикателен филм. Пеенето, танците и играта с Уил Ферел сбъднаха много мои мечти. А това е и вторият ми филм с великата Октавия Спенсър", пише Рейнолдс в Инстаграм профила си.

"Перфектното време за малко почивка от създаването на филми. Ще ми липсва всяка секунда работа с този невероятно талантлив екип от творци и артисти", допълва той.

"В наши дни добротата е толкова важна, колкото и таланта. Имах късмет да работя с хора, при които и двете са на високо ниво", казва още той.

"Ти си невероятен актьор, певец и продуцент. Имах удоволствието да работя с теб, Уил, и този изключителен актьорски състав и екипа на филма! Наслади се на почивката си", коментира Октавия Спенсър оттеглянето на Рейнолдс.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Снимка: Getty Images

"Майкъл Кейн го направи първи", не пропусна да демонстрира хапливо чувство за хумор Блейк Лайвли.

Съпругата на Рейнолдс визираше мълвата за оттеглянето от актьорството на 88-годишния актьор, която стана вайръл през уикенда. Самият кейн заяви в Туитър профила си, че все още не се е пенсионирал.