Едно от новите попълнения сред секси костюмите за Хелоуин, които компанията "Yandy" тази година продава, е "Sexy Beyond Burger Costume".

Има ли фенове на "Beyond Meat"? ОК, накратко, "Beyond Burger" е първият растителен бургер, който изглежда и се приготвя като телешкия бургер, но е направен от растителни продукти. Именно той вдъхновява "Yandy" за ексцентричния костюм, с които да смаете всички в нощта на Вси Светии.

Може да мислите, че това е невъзможно, но не е! Бъдете най-вкусната изкуствена хапка между хлебчета в този ексклузивен костюм като "Beyond Burger", включващ прилепнала рокля в телесен цвят с принт от сусамени семена върху бюста, накъдрени ленти маруля и кафява дантела като печено месо. Това не е всичко - комплектът включва диадема за главата с кафяв пух, върху която червен флаг с надпис "НА РАСТИТЕЛНА ОСНОВА".

Това горе-долу гласи описанието на костюма, който може да е ваш срещу 49,95 долара в сайта на "Yandy".

"Имаме доста вегетарианци в офиса, така че мисълта за подобен костюми определено беше сред дискутираните за тазгодишния Хелоуин", заявява пред "VICE" говорителят на "Yandy", където явно има големи фенове на бургерите на "Beyond Meat".

Е, така се ражда идеята за костюма на "Секси бургер на растителна основа". Не изглежда ли страхотно? Изглежда, разбира се. Може да го бие само секси дюнер.