Съвременният лайфстайл включва нашия непрестанен стремеж към професионални успехи, добра спортна форма, и не на последно място – добро физическо и психично здраве.

Новият Huawei Watch GT 2 Pro идва с дисплей от сапфирен кристал, титаниев корпус и керамичен гръб – три основни материала от най-висок клас, които гарантират неговия изключително премиум дизайн и егрономичност. Керамичният гръб се комбинира с втори черен сапфирен кристал, който освен удобство за кожата, спомага и за силно повишена прецизност на проследяваните спортни и здравни параметри.

С две седмици живот на батерията и с над 100 тренировъчни режима, сред които и нови спортове като ски, ски в пресечена местност, сноуборд и голф, устройството неусетно сменя функцията си от стилен аксесоар към бизнес ауфтита ви, на професионален треньор, който прецизно следи и анализира и спортните ви победи.

Часовникът имплементира постиженията на нaуката, изследователската и развойната дейност в надградената HUAWEI TruSeen™ 4.0+ система, която осигурява още по-точно измерване на пулса, кислородното насищане на кръвта, нивото на стрес и качеството на съня, като ни предоставя ценен анализ, насочен към това да живеем по-приятно, пълноценно и здравословно.

Повече детайли за този продукт можете да научите тук.