Камерън Дъглас, син на големия актьор Майкъл Дъглас и внук на кинолегендата Кърк Дъглас, стана баща за втори път. Днес той е съпруг и родител за пример, има много добри отношения с баща си и работи усилени, за да изгради кариерата си, но само допреди няколко години животът му беше съвсем различен.

Снимка: Getty Images

В миналото Камерън се беше забъркал в скандал с наркотици и прекара 7 години в затвора. Майкъл Дъглас дори призна, че на моменти му се е искало да се отрече от сина си и да няма нищо общо с него, но за щастие мъжът успя да се стегне и да промени живота си.

Тази седмица той сподели снимка на второто си дете:

Заедно с него на снимката са приятелката му Вивиан и дъщеря му Луа.

Снимка: Getty Images

Бабата и дядото на двете деца, Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс, коментираха щастливата новина, като обърнаха най-голямо внимание на момиченцето, чието изражения издава по-скоро раздразнение, отколкото радост:

„Лицето на Луа все едно казва „Какво пък толкова?“, написа актрисата от „Маската на Зоро“.

„Толкова съм щастлив за Вивиан и теб“, написа Майкъл Дъглас. Не мисля обаче, че Луа е сигурна все още. На това му се вика коледен подарък.“

Снимка: Getty Images

Изглежда Райдър, новото момче в семейство Дъглас, и сестра му Луа ще празнуват рождените си дни почти едновременно. Момиченцето стана на три годинки само три дни преди родителите ѝ да обявят новината за второто си дете в Инстаграм.