От доста време интернет потребители смятат, че певицата Кейти Пери е копие на актрисата Зоуи Дешанел. Изглежда двете жени са решили да се възползват от тази прилика, която почитателите им откриват, затова в новия музикален клип на Кейти Пери се разказва за извънземни, които бъркат Зоуи Дешанел за нея“:

В клипа Кейти, която неотдавна роди бебето на Орландо Блум, минава с бебешката количка покрай Зоуи Дешанел точно в момента, когато нейни извънземни фенове опитват да я отвлекат. Вместо изпълнителката, извънземните отвличат Зоуи и не могат да разберат, че не е първоначалната им цел.

Докато е на кораба, Зоуи открива, че Земята ще се самоунищожи след един час, затова започва да се преструва на любимката на извънземните, за да ги убеди да спасят човечеството. Накрая те се съгласяват и Зоуи спасява Земята, като изключва световния интернет в последната секунда, преди края на света.

Снимка: Getty Images

Зоуи и Кейти се появиха заедно във видео на живо в Инстаграм. Двете разговаряха за приликата си и Кейти Пери призна, че не за пръв път се възползва от нея.

Певицата сподели, че преди 18 години все още не е била постигнала голяма популярност, но често са я бъркали със Зоуи Дешанел, която по това врем вече е била звезда. Затова Кейти е решила да се възползва и понякога се е представяла за Зоуи, за да я допускат в клубове, без да ѝ се налага да плаща.

Снимка: Getty Images

„По това време бях никоя, а ти беше голяма звезда. Зоуи Дешанел управляваше света. Беше истински комплимент, когато ми казваха, че приличам на теб.“

За нейна изненада, актрисата Зоуи Дешанел разкри, че е знаела за това: „Хората ми казваха, че са ме виждали на места, където не съм била. Или ми казваха, че има някаква Кейти, която много прилича на мен, а аз се чудех коя е тази Кейти. И когато най-после те срещнах, бях много успокоена, защото видях, че си хубава.“

В разговора им Кейти Пери призна, че е била доста дива като по-млада и се извини на Зоуи, ако някога я е представила в лоша светлина. Целия разговор може да видите във видеото от Инстаграм.