Любимата на футболиста на "Ювентус" Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, пя пременена в костюм на лъв! Това се случи в испанско телевизионно предаване, в което жури трябва да разпознава известни личности, докато те пеят, скрити зад пищни маски.

Снимка: Getty Images

26-годишният модел беше преобразена като лъв, а изненадата - и за жури, и за публика, беше огромна. По-рано в шоуто тя даде и няколко подсказки, които да помогнат за разкриването ѝ.

"Обичам шунка! Но хубава шунка! Обичам и да гледам сериали, седнала на любимия си диван. Кой знае - някой ден може би ще съм от другата страна на телевизионния екран!", загатна тя, а след това призна, че наистина е безумно влюбена и много обича семейството си.

"За мен беше чест да се завърна в родината си и да участвам в първия епизод. Обичам Испания. Обичам и иберийска шунка. Не мога да повярвам, че това не ме издаде!", пошегува се Джио.

На сцената половинката на португалската футболна звезда изпя песента "Si Por Mí Fuera", като си партнира с балет. Като дете тя е посещавала уроци, а и днес продължава да се отбива в залата при дългогодишните си приятели, за да се поразкърши в латино ритми.

Може да видите впечатляващото изпълнение и да научите повече на сайта btvnovinite.bg: