Когато съчетаеш актьорски талант с добре поддържана физика, лесно печелиш поне 50% от зрителите. Но и двете трябва да продължиш да поддържаш буквално цял живот. И ако талантът може да се разгръща, защото е многопластов, то с физиката е малко по-трудно. Защото колкото и добре оформени мускули да имаш, тялото не е машина и търпи своите промени.

 

Мускулите на Вин Дизел и дрезгавият глас го правят любимец на много жени. И ако гласът му едва ли се е променил, то с тялото не е точно така. Макар че поддържа прекрасна форма, актьорът определено е натрупал килограми с възрастта.

 

Хубавият Ръсел Кроу също доста се е променил с годините. Помните ли онова мускулесто тяло, което показваше в "Гладиаторът"? 56-годишният актьор доста напълня в последно време, което промени визията му.

Чанинг Тейтъм, който е разтуптявал не е едно и две сърца с плочките на корема си и стриптийз танците, също си позволи да качи килограми. Промяната при него беше само временна и в момента той отново е в добра физическа форма. С бившата му приятелка Джена Дюън бяха обявени за една от най-сексапилните звездни двойки.

 

Тейлър Лаутнър, известен с ролята си на Джейкъп Блейк с "Здрач", се превърна от секси върколак в лентяй по време на карантината. Той е само на 28 години и сме сигурни, че промяната е само временна.