Луксозното крило „Линдо“ на лондонската болница „Сейнт Мери“, където Кейт Мидълтън роди трите си деца, а Лейди Ди принцовете Хари и Уилям, сякаш беше най- спряганият и възможен избор, който може да направи за раждането си Меган Маркъл. Още в края на миналата година обаче се заговори, че бременната с първото си дете херцогиня на Съсекс ще предпочете не толкова централно място в желанието си да избегне голямата публичност. Заговори се дори и за домашно раждане, но слуховете не бяха потвърдени. Сега те се завръщат с пълна сила, защото достоверни източници на списание US Weekly твърдят, че Меган ще разчита на грижите и опита на дула по време на раждането.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Малко известен факт е, че всъщност ражданията в домашни условия са стара кралска традиция и са за предпочитане пред болничните. Точно по този начин ражда всички свои деца кралица Елизабет Втора. Принцеса Даяна е тази, която нарушава установения от векове обичай и дава живот на Уилям и Хари в „Сейнт Мери“.

Според изданието 37-годишната съпруга на Хари, която е бременна в шести месец, е потърсила услугите на компания, която предоставя дули за раждане.

„Меган се е фокусирала върху това по време на раждането енергията да е позитивна и спокойна“, споделя приближен до кралското семейство.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В тази връзка Меган Съсекска вече е избрала коя дама ще й помага по време на раждането и дори се е срещала с нея няколко пъти. Името на дамата е Лорън Мишон, на 40, с три деца. Разбира се, Лорън няма право да коментира свои клиентки, така че на въпросите й относно това дали тя ще е жената, която ще бъде до херцогинята в големия ден, дулата е отговорила, че е заета през април, когато се очаква кралското събитие да се случи, но не може да каже кой е или кой не е нейн клиент.

Макар че мястото на раждане все още не е уточнено – дали ще бъде в домашна обстановка или в болницата „Сейнт Мери“, то персоналът там вече е инструктиран да не си взема почивни дни през април.

Междувременно херцогинята продължава да следва натоварения си принцесешки график и двамата с Хари посетиха Бристъл в петък. Красива двойка са, нали?

Снимка: Getty Images/Guliver Photos