Най-голямото дете на херцозите на Кеймбридж днес навършва 7 години. За да отбележи повода мама Кейт отново сподели 2 фотографии, правени от нея. На тях принц Джордж изглежда много пораснал и с още по-чаровна усмивка от преди. Снимките са направени в извънградския дом на семейството Анмър Хол, където фамилията прекарва времето си от март месец насам.

Принц Джордж Александър Луи е роден на 22 юли 2013 година в болницата „Сейнт Мери“ в Падингтън, Лондон. Като най-голямото от трите деца на Кейт и Уилям, той е трети в линията за наследяване на трона след дядо си Чарлз и баща си Уилям. Кръстен е през октомври 2013 година. През май 2015-а става батко за първи път, след като на бял свят се появява принцеса Шарлот, а през април 2018 г. се ражда и принц Луи.

Снимка: Getty Images

Когато е само на 8 месеца Кейти Уилям водят Джордж на първото му кралско посещение в чужбина. През април 2014 г. семейството посещава Австралия и Нова Зеландия заедно с малкия принц. Той ги придружава и по време на официални визити до Канада през 2016 и в Полша през 2017 г.

За всеки от рождените дни на Джордж родителите му споделят официални негови портрети. Миналата година бъдещият крал беше облечен с футболен екип. 

Семейни снимки, с които беше отбелязан 38-ят рожден ден на принц Уилям.
Снимка: The Duchess of Cambridge