Вероятно още дълго ще се говори за шамара, който Уил Сит удари на Крис Рок. Звучната плесница се превърна в най-обсъждания момент от вечерта и породи хиляди шеги, сред които вече има и сайт, посветен на… шамаросването на Крис Рок.

Сайтът www.slapchris.com е изключително прост като дизайн – има само скоростомер, рисувана ръка и главата на Крис Рок (по изключение на 1 април е главата на Уил Смит, но лесно може да бъде превключено на Рок).

Снимка: https://slapchris.com/

С помощта на мишката потребителите трябва да преместят колкото се може по-бързо ръката към лицето и след като контактът се осъществи, получават информация с каква скорост са осъществили шамара (рекордът на LadyZone.bg е 50 км/ч).

Снимка: Getty Images

Играта е дело на Тейлър Хамилтън, който е известен с разработването на подобни прости игри за браузър, предимно на политическа тематика.

Снимка: Getty Images

Вероятно си спомняте, че в нощта на Оскарите Крис Рок излезе на сцената, за да връчи наградата за най-добър документален филм, но си позволи шега с оплешивяващата Джейда Пинкет Смит, с което си заслужи шамар от съпруга ѝ. Жената на Уил Смит е болна от алопеция и след години опити да прикрие оплешивяването си, реши изцяло да премахне косата си.