В края на миналата година феновете на певицата Джеси Джей и актьора Чанинг Тейтъм бяха сломени от слуховете, че двамата са разделени. Но пък новата година донесе чудесни новини и всички могат да си отдъхнат – двамата са отново заедно и демонстрираха любовта си на няколко светски събития.

Само няколко дни, след като стана ясно, че известната двойка се е събрала, Джеси и Чанинг се появиха заедно на наградите „Личност на годината“ на 24 януари и позираха пред фотообективите прегърнати – сякаш да докажат на света, че са по-влюбени и щастливи от всякога. За събитието 31-годишната изпълнителка беше заложила на изкустителна рокля в сребристо с изрязан гръб, както обувки и малка чанта в същата стилистика.

Снимка: Getty Images

Само ден след това двойката се появи на ежегодната гала вечеря, предшестваща раздаването на наградите „Грами“. Двамата бяха в стилен синхрон в черно – тя с красива прозрачна рокля с камъни, а той във вечната класика – смокинга, който беше съчетан не с риза, а с черно поло.

Снимка: Getty Images

Още една поява на звездната двойка ни убеди, че Джей и Тейтъм са готови на всичко, за да покажат колко се обичат – на афтърпартито след раздаването на наградите „Грами“. Този път певицата и актьорът бяха заложили на спортно-елегантна визия.

Снимка: Getty Images

Междувременно Джеси Джей беше красноречива в своя Инстаграм профил, публикувайки видео, на което с 39-годишния актьор си разменят целувки и прегръдки, допълвайки с думите:

„Когато заглушиш външните шушукания, шум и сравнения и живееш живота си на високи обороти. Любовта разцъфва и израства по различен начин. Щастие отвътре. Обичам те много, скъпи @channingtatum. Начинът, по който ме обичаш, аз обичам теб и начинът, по който се чувстваме, е всичко, което има значение.“

Имената на Джеси и Чанинг бяха сложени едно до друго в интимен контекст за първи път през октомври 2018. Следват месеци, в които двамата си разменят шеговити и секси коментари под снимки в официалните профили в Инстаграм. За рождения ден на актьора през април 2019 г. Джей публикува тяхна обща снимка. За всички вече е ясно, че двамата са заедно.

В началото на 2018 година Чанинг и бившата му съпруга Джена Дюън оповестиха, че се развеждат след 9 години брак и 12 години като двойка. Двамата имат дъщеря Евърли, която е на 7.