Лоши новини за семейството на Чанинг Тейтъм и добри за всички дами, които си падат по секси актьора от „Обществени врагове“ – 37-годишната холивудска звезда и съпругата му Джена Дюън решиха да се разделят след 9 години брак и 12 години като двойка. Новината беше обявена от самия Тейтъм в Инстаграм профила му и подписана от двамата.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

За да избегнат спекулации по темата, двойката реши публично да съобщи на феновете си и на цялата общественост, като в началото на съобщението подчертава, че всичко написано извън него е измислица:

„Решихме да се разделим. Изпитвахме любов един към друг дълги години и преживяхме невероятно пътуване заедно. Абсолютно нищо не се е променило по отношение на това колко много се обичаме, но любовта е красиво приключение, което двамата поемаме в различни посоки. Няма тайни или пикантни истории зад нашето решение – просто двама най-добри приятели, които осъзнават, че им е нужно пространство, за да живеят щастлив и пълноценен живот. Ние все още сме семейство и винаги ще бъдем отдадени родители на Евърли. Няма да коментираме повече и ви благодарим, че уважавате нашето лично пространство. Пращаме ви много любов. Чан и Джена.“

Джена и Чанинг са двойка от 2006 година, когато се започнават на снимачната площадка на „Step Up”. През 2009 година се женят, а през май 2013 се ражда дъщеричката им Евърли, която скоро ще навърши 5 години.

Последната светска изява, на която двамата 37-годишни актьори присъстваха като двойка, беше само преди малко повече от седмица на раздаването на Kids’ Choice Awards.

Съмненията за раздяла започнаха още след раздаването на наградите Оскар, когато Джена била видяна да влиза на афтър партито сама. Обяснението за отсъствието на Чанинг било, че той гледа малката.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

През февруари актрисата коментира пред списание Health относно заблудата, която всички имат, че двамата с Чанинг живеят перфектен живот, казвайки, че всъщност работят много здраво, за да запазят връзката си.

 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos