Бившият партньор на Ким Кардашиян Пийт Дейвидсън е започнал да посещава травматична терапия след онлайн тормоза, който е преживял от страна на друга бивша половинка на риалити звездата - рапъра Кание Уест, пише Consequence.

Източник казва пред "Пийпъл", че Дейвидсън е започнал да търси психологическа помощ още през април тази година, което „до голяма степен“ се е наложило заради постоянните вербални и физически заплахи срещу него от страна на рапъра, предизвикани от романтичната връзка на комика с бившата съпруга на Уест.

Снимка: Getty Images

„Вниманието и негативността, идващи от Кание и неговите лудории, задействаха безспокойство у Дейвидсън и той трябваше да потърси помощ“, добави източникът.

В допълнение към своите тиради в социалните медии, Уест също насърчи феновете си да тормозят публично Дейвидсън и дори пусна музикални видеоклипове, които виждаме как обезглавява, одира и погребва жив комика от Saturday Night Live.

Снимка: Getty Images

След деветмесечна връзка обаче миналата седмица беше съобщено, че Дейвидсън и Кардашиян са се разделили. Докато двамата настояваха, че поведението на Кание Уест не е фактор за раздялата, рапърът все пак се радваше, споделяйки фотошопирана първа страница на Ню Йорк Таймс със заглавие „Скит Дейвидсън е мъртъв на 28 години“.

„Дейвидсън не съжалява за отношенията си с Ким Кардашиян и иска да стане ясно, че тя не е спирала да го подкрепя през цялата им връзка“, казва още източникът.

Снимка: Getty Images

Вижте повече за новия албум на Кание Уест във видеото по-долу: