36-годишната Манди Мур стана майка за пръв път. Тя роди син от съпруга си Тайлър Голдсмит и го нарече Аугъст.

Манди става популярна в края на 90-те години с песента си „Candy“. През последните години обаче се изявява предимно като актриса и е най-позната в ролята на Ребека от сериала „Това сме ние“. Преди това една от най-известните ѝ роли е като гласа на Рапунцел във филма “Рапунцел и разбойникът” от 2010 г.

Тя сподели щастливата новина за раждането на сина си в Инстаграм:

„Гъс е тук. Нашето сладко момче Аугъст Харисън Голдсмит. Беше много точен и се роди когато беше предвидено, за радост на родителите си. Бяхме подготвени да се влюбим по нов начин, но това надхвърля всичките ни очаквания.“

Манди Мур разкри, че бременна през септември и сподели, че зачеването не е било лесно и е имала сериозни трудности през първото тримесечие от бременността си.

В интервю през януари тя разкри, че дълго време не си е позволявала да се зарадва, че е бременна, защото се е опасявала, че няма да може да задържи бебето.

„12 седмици не смеех да си поема дъх и чак в последния триместър осъзнах, че всичко е реално. Съвсем малки неща успяваха да ме хванат – например преди няколко дни купувах някои неща онлайн за бебето и изведнъж осъзнах, че всичко е истина. Ще се появи едно малко човече, на което му трябва биберон.“

Почитателите на Манди Мур имат възможност да гледат актрисата в новите епизоди от сезон 5 на „Това сме ние“. В сериала, който разказва за живота, трудностите и щастието на няколко поколения герои, Манди играе ролята на красивата Ребека. Героинята ѝ става майка на тризнаци, но след като едното бебе умира, тя и съпругът ѝ осиновяват чернокожо дете, което отглеждат заедно с биологичните си деца.

Сериалът има една награда „Златен глобус“ от общо 6 номинации, една от които е именно за Манди Мур.