Първият Свети Валентин на херцозите на Съсекс като женена двойка няма да е това, което всички си представят – рози, сърца и шоколад. Принц Хари вече има планове за деня на влюбените. Те определено не включват бременната с първото им дете Меган. От двореца Кенсингтън съобщават за официални ангажименти, които Хари ще поеме на 14 февруари, но не споменават нищо за Меган, което ни навежда на мисълта, че тя ще си бременее сам-самичка и ще се утешава с шоколад.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

14 февруари Хенри Съсекски ще прекара в мъжка компания и в леденостудена Норвегия. Докато Меган е на топличко във Великобритания, съпругът й ще посети кралските морски пехотинци, за да види как се справят в тежките условия на Северния полярен кръг. В ролята си на генерал-капитан и бивш капитан на армията Хари ще присъства на традиционното зимно учение, наречено Exercise Clockwork, което е обучило над 16 хиляди пехотинци и моряци от 1969 година насам. По-конкретният провод за посещението на принца в Норвегия е 50-та годишнина от първото проведено такова обучение.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Понякога си отдъхваме с облекчение, че не сме кралски особи и можем да си правим каквито планове искаме за който и да е празник!

Снимка: Getty Images/Guliver Photos