Много хора цял живот мечтаят да видят своя снимка на корицата на някое от големите модни списания, но 9-месечната дъщеря на Наоми Кембъл вече е на корицата на британското издание на „Vogue“.

Наоми съобщи новината за бебето през лятото на миналата година и тогава всички бяха много изненадани – първо защото супермоделът е на 50 години и после защото никой не подозираше, че планира да става майка.

„Мога да преброя на пръстите на едната си ръка хората, които знаеха, че я очаквам“, сподели Наоми в интервюто си за „Vogue“. „Но тя е най-голямата благословия, която мога да си представя. Това е най-хубавото нещо, което съм правила.“

Снимка: Instagram

Въпреки че за пръв път говори толкова много за дъщеря си, мистерията около появяването ѝ остава. Наоми Кембъл планира да разкрие всичко, но това ще стане в биографичната ѝ книга, писането на която все още не е започнало.

„Тя не е осиновена, моя дъщеря е“, разкри моделът, но отказа да каже повече, включително и какво е името на детето.

Въпреки е вече е на 51 години, Наоми продължава да е много активна в модната индустрия. Тя често пътува и дъщеря ѝ винаги е с нея.

„Имам късмет, че малката обича да пътува като мен“, сподели тя. „Тя е много добро момиче – спи добре и почти никога не плаче. Казвали са ми, че е развита за възрастта си. Вече започна да маха, което е много забавно. Смее се много. Вече почти говори и има шест зъба.“