Памела Андерсън живее в живописен имот край езерото на остров Ванкувър, Канада. Преди няколко години тя пое предизвикателството да обнови фермата на баба си и дядо си, която е работила и като ваканционно селище. 

Звездата от "Спасители на плажа" напусна имота си на плажа в Малибу. Продаде го за 14,9 милиона долара.

Снимка: THE LUXURY LEVEL/THE TOMER FRIDMAN GROUP

Завръщането в дома на детството й беше като затварянето на пълен кръг след години на отсъствие и пътуване.

Имотът се състои от три основни сгради: Boathouse, Roadhouse и Cabin. Разположен на шест акра. Къщата за лодки, със зашеметяващата си гледка към водата, е превърната в основната резиденция на Андерсън. Там тя живее с петте си кучета. 

Разгледайте всички снимки в Галерията. 

Памела превърна новия си дом и във фото студио. В него 56-годишният модел позира за снимки на Aritzia. След кратка пауза тя работела още по-усилено от преди. Актрисата е ангажирана с няколко проекта едновременно: пише нов роман (обещава, че ще бъде "романтичен, секси, травматичен и забавен"), открива модни ревюта (като есенното шоу на Boss), лице е на модни колекции, издаде и кулинарна книга.

 

Градината на бившата ферма е едно от местата, където звездата се вихри най-често. 

 

"Имам много неща за вършене тук, градинарска работа... Няма друго място, на което бих искала да съм в момента!"

На острова тя се чувства точно като островитянка - ходи боса или с гумени ботуши, без грим, с удобни рокли и си готви много домашна храна. 

Другото място, което  обича, е кухнята. Вече е факт и нейната кулинарна книга с рецепти, за които тя твърди, че идват от сърцето. 

 

Разгледайте всички снимки в Галерията.