Известна жена наема бодигард, който трябва да я охранява. Двамата се сближават и се влюбват. Да, това е сюжетът на филма "Бодигард", но също така и нещо, което се случва в реалния живот по-често, отколкото бихте предположили.

Тази седмица разбрахме, че преди около месец Памела Андерсън е сключила брак с бодигарда си Дан Хейхърст:

Тяхната любовна история е най-скорошната подобна, но не е единствената. Ето още няколко подобни случая, за които се носят слухове или наем със сигурност:

Хайди Клум

След като се раздели с музиканта Сийл и преди развода им през 2014 г., Хайди Клум съобщи, че има връзка с бодигарда си Мартин Кирстън.

Той беше със семейството ни през последните 4 години. Грижеше се за всички нас и най-вече за четирите ни деца. Помагал ни е много.

Двамата излизаха в продължение на година и половина, преди да се разделят. Говори се, че след раздялата им Хайди му е дала къща и значителна сума пари, за да не разгласява подробности за връзката им.

Бритни Спиърс

 

Снимка: getty

Музикалният феномен от 90-те е имала връзка със свой бодигард неведнъж.

През 2008 г. се появи информация, че певицата има връзка с бодигарда си, за когото се знаеше, че е бивш израелски войник.

През 2010 г. се заговори за връзка с още един бодигард на име Райън.

Ким Кардашиян

През 2011 г. Ким Кардашиян имаше кратка връзка с бодигарда си – австралиецът Шенго Дийн. Връзка е силно казано, защото двамата прекарват само няколко страстни дни заедно, но всичко е подробно отразено в риалити шоуто, което направи сестрите Кардашиян звезди.

Ейми Уайнхаус

През 2009 г. се появи непотвърдена информация, че Ейми Уайнхаус има връзка с бодигарда си на име Невил.

Според източници на някои таблоидни медии, Ейми е споделяла пред приятели, че Невил я кара да се чувства в безопасност, защото е голям и силен.

За предполагаемата връзка се говореше няколко месеца, преди да бъде забравена.

Скарлет Йохансон

 

Снимка: getty

Слуховете за връзка между сексапилната актриса се появиха, след като папараци уловиха звездата и бодигарда ѝ на яхта в средиземно море.

На снимките се вижда, че мускулестият мъж оглежда тялото на актрисата и я маже със слънцезащитен крем.

Дженифър Лопес

Не само Памела Андерсън е стигала до там, че да се омъжи за бодигарда си.

Ояни Ноа, първият съпруг на Дженифър Лопес, известно време е работил за нея като бодигард и личен треньор. Двамата са женени в продължение на почти една година - от 1997 г. до 1998 г.