Дъщерята на Наско Сираков - Славея, ще води малката си дъщеричка за първи път на море. За целта малката Емили се е сдобила с няколко чифта модни бански - два  цели с птица и с розово коте и едно сладко долнище с еднорози. 

"Пак ще съм fashion baby", написа в Инстаграма си Славея. "Може и да хвана малко тен и така летните дрешки ще ми стоят още по-хубаво. Имам и шапчици, но тях ще ви ги покажа някой друг ден, когато мама пак реши да ми прави фотосесии и да изпробва половината комплектчета, които ми е взела."


Наско Сираков и Илиана Раева вече имат общо три внучета. Двете сестри - Славея и Виолета, са много близки и част от бременността си изкараха по еднои също време. "Разбира се, че ми дава съвети, разговаряме за всичко, свързано с бременността. Споделяме и емоции, и бебешки шопинг, и новите изживявания...", споделя Славея за връзката между двете.

"Добре дошла, божествена ЕМИЛИ! Нека Бог бди над житейския ти път!" написа в социалните мрежи развълнуваната Илиана Раева, когато бебето на Славея се роди.