След като напусна Белия дом, Мелания Тръмп се отдаде на почивка в частната семейна резиденция във Флорида. Бившата първа дама на САЩ прекарва времето си със семейни приятели и продължава своята благотворителна дейност. 

Приятел на семейство Тръмп - бизнесменът Кит Ото, сподели снимки с бившите първи на САЩ в Инстаграм профила си. Това е една от малкото публични появи на госпожа Тръмп, след като напусна Белия дом. Мелания изглежда ведра, усмихната е и като че ли леко отслабнала.

Съпругата му, която е и моден блогър, не пропусна да отбележи, че Мелания е все така стилна. Това е неоспорим факт, имайки предвид класическата черна права рокля, с която Мелания беше облечена.

Една част от Деня на влюбените тя е прекарала в Националния институт на здравето в Мериленд, в компанията на деца, подкрепяни от Тhe Children's Inn. Те се грижат за тежко болни деца, които се лекуват в института, и осигуряват комфорт на техните семейства, докато траят текат процедурите.   

Снимка: Instagram.com/ottokeith/melaniatrump

По-рано през годиата папараци са успели да снимат Мелания в Палм Бийч, пише руското издание Marie Claire.

Продължават спекулациите и около евентуалния развод на Мелания и Доналд Тръмп. 

"Мелания брои всяка минута, докато дойде време Доналд да се откаже от поста си и тя да успее да се разведе с него" - споделила за Daily Mail бившата заместник-директорка на комуникациите на Белия дом Омароса Нюман. А по думите на бившата лична асистентка на госпожа Тръмп Стефани Уинстън, 15-годишният брак на двамата е просто сделка. 

Авторката на биографии Мери Джордън пък твърди, че двамата съпрузи може и да не изпитват много силни чувства помежду си, но ще останат още дълги години заедно. Тя е на мнение, че Мелания е първият човек, на когото Доналд звъни преди и след важни срещи и това ги сближаа. Според писателката двойката има необичайни отношения, но връзката им е много силна.