„Пак се ядосвам!“ - реагира Николаос Цитиридис, когато в студиото на "Тази сутрин" стана дума за класацията за най-секси мъж без коса, в която той зае второ място. 

Според вашите гласове на първо място е актьорът Захари Бахаров. 

Как Николаос Цитиридис приема второто място?

„Ще поема мандата. Захари е човек вече обвързан и с дете. Такава титла не му е нужна. Аз като подрастващ, артист и гологлав имам нужда повече от тази подкрепа.“  

Николаос изрази твърдата си увереност да не се отказва да заеме първото място. Според него Бахаров е станал победител, защото няма никаква коса. 

"Ще си махна още повече от косата, ако е нужно!" - "заплаши" водещият на "Шоуто на Николаос Цитиридис". 

Той сподели, че поддържа косата си много лесно.

"Къпя се поне веднъж в седмицата, в неделя, ако може" - пошегува се той. 

Според водещия колкото повече пораствал, толкова повече заприличвал на майка си. 

"Двойна доза от Цитиридис" и "втора игла" - така той нарече новата поредица на шоуто "Николаос+". В нея той влиза дори в ролята на доставчик на дюнери. 

"Ще изненадваме хора, които не очакват. Николаос+ има идея да направи обикновените хора част от шоуто."

В поредицата гостуват и деца на известни, които трябва да бъдат разпознати. 

„Нали знаете как на село бабите питат „Ти чие дете си?“. Ние правим същото. Децата на известните са много по-готни от самите известни, защото са по-искрени. Известните личности се грижат за техния имидж, докато децата нямат този багаж в главата си" - допълни той. 

Най-новият забавен елемент в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ – „Николаос+" всяка седмица  ще представя чаровния и артистичен водещ на късното шоу в съвсем неочаквани роли и в най-различни, комични ситуации извън студиото.

В предизвикателствата заедно с него ще се впускат както известни лица, така и съвсем непознати за ефира герои. Сюжетите ще са разнородни, весели и благородни – от срещи на Николаос с деца на известни българи, за които обаче водещият не подозира чии деца са, до забавни състезания с любимци на публиката. В рамките на поредицата феновете на шоуто може дори да се срещнат лично с Николаос - във всеки един момент и на най-неочаквани места в града. Срещите винаги ще са забавни и изненадващи както за зрителите, така и за водещия.

Цялото предаване "Тази сутрин" гледайте на btvplus.bg