COVID-19 наложи отлагане на турнето на момичешката група The PussyCat Dolls. Това обаче не отчая американската певица Никол Шерцингер, която също си наложи социална дистанция и очевидно не скучае, докато се намира в дома си. Компания й прави приятелят й Том Еванс. Двамата не спират да тренират в личната фитнесзала на 41-годишната певица.

„Трудно е да останеш мотивиран за тренировка, докато си изолиран в дома си, но е важно да поддържаме ума си здрав, силен и креативен“, написа Никол в Story в Инстаграм, публикувайки видео, на което двамата с Том тренират едновременно.

Снимка: Instagram

Бившето гадже на най-добрия ни тенисит Григор Димитров добавя за успокоение на феновете, че двамата с Еванс са на сигурно място в частния й фитнес салон, отбелязвайки Том като „най-добрият партньор за карантина“.

Още една снимка доказва, че Том и Никол са луди по спорта и поддържане на телата им в добра форма.

„Каляване на тялото, ума и духа в тези времена. Пращам любов и светлина на всички“, написа Никол към снимката, на която двамата с 34-годишния бивш ръгбист са седнали върху постелки във фитнеса.

Никол и Том оповестиха връзката си в началото на годината, като се появиха заедно на церемонията по връчване на наградите „Златен глобус“.