Никол Шерцингер, Кимбърли Уаят, Ашли Робъртс, Кармит Бахар и Джесика Сута, по-известни като Pussycat Dolls, се събират отново, изненадвайки феновете си с вълнуващата новина за турне догодина. То ще стартира от Дъблин през април и ще обиколи редица градове във Великобритания.


Никол Шерцингер, която стана най-известна след разпадането на момичешката група, публикува в профила си в Инстаграм датите и градовете, в които Pussycat Dolls ще пеят през 2020 г.

Същото направиха и останалите момичета. Забелязвате ли обаче, че един член на бандата липсва и това е Мелъди Торнтън, за която основателката на „Куклите“ Робин Антин потвърди, че няма да вземе участие в предстоящото турне.

Снимка: Getty Images

Pussycat Dolls се разделиха през 2010 година. Първоначално сформирана като кабаретна група, към състава й през 2003 г. се присъединява Никол Шерцингер. Първият албум излиза през 2005 г. Сред хитовете им са „Don't Cha“, „Beep“, „Buttons“ и „Wait a minute“.

Снимка: Getty Images


Вижте във видеото какво споделиха момичетата от групата, след като обявиха в радиоефир, че се събират, както и архивни кадри.