Броени дни, след като най-добрият ни тенисист Григор Димитров призна, че с Никол Шерцингер са се разделили и в момента в живота му няма жена, стана ясно, че 41-годишната американска певица е намерила утеха при друг.

Той е секси, може да пее и е бивш ръгбист. Казва се Том Еванс. Двамата се запознават по време на снимките на популярен музикален риалити формат, в който Никол е съдия, а Том – участник.

 

 

Кой е по-секси: Григор Димитров или Том Еванс?

До момента официално потвърждение, че двамата са заедно няма, но по информация на The Sun миналата седмица са излизали на среща в Лондон.

Приближени до музикалния формат заявяват за изданието, че Никол и Том са си писали и са флиртували седмици, преди да излязат на среща.

„Том определено е от типа мъже, по които Никол си пада. Той винги е казвал, че тя е една от най-красивите жени в света.“

Вътрешни източници посочват още, че 34-годишният бивш ръгбист и настоящ певец е искал да се срещне с Шерцингер много преди началото на предаването. Бил нервен, преди да я покани, но по всичко личи, че химията между тях е неоспорима. Никол и Том се срещнали с приятели и се забавлявали цяла вечер, добавят още запознати.

Шерцингер била толкова развълнувана от триото, в което пее Еванс, че по време на едно от изпълненията им, тя възкликнала: „Мога да ви гледам цяла нощ. Момчета, искам да продължите, докато вече не можете повече.“

Кой е Том Еванс?

Вече казахме – той е на 34, бивш ръгбист, а в момента е част от музикалното трио Try Star. Нямаше как да не се разровим из профила му в Инстаграм, за да открием десетки полуголи снимки, секси пози и все хубави жени, които се навъртат около него.

А какво е общото между него и Григор Димитров – и двамата са спортисти (Еванс може и да е бивш ръгбист, но с това тяло задължително тренира – все още обаче не сме открили какво). А и има нещо общо в излъчването им, нали?

Вижте Том на сцената на телевизонното шоу – как прави шоу (подсказваме – в един момент започва да вали дъжд, тениските на момчетата се намокрят и те, искат не искат, трябва да ги съблекат!