Том Ханкс се разкрещя на феновете, след като съпругата му Рита Уилсън се спъна.

Разгневеният актьор не сдържа нервите си и избухна срещу тълпата, след като двойката излезе от ресторант "Нобу" в Ню Йорк.

Първоначално към Ханкс се приближили фенове, които поискали селфи, пише BBC.

Снимка: Getty Images

Явно личното пространство на иначе приветливия актьор е било сериозно нарушено, защото след това той протяга ръце към тълпата и изригва със сериозни думи:

"Жена ми? Отстъпете! Да блъскате жена ми!"

Новини за влошеното здраве на актьора сериозно притесниха феновете му. 

На последната му публичната изява се вижда, че ръката му, с която държи микрофона, трепери. В един момент се вижда, че Том Ханкс се опитва с другата ръка да задържи треперещия микрофон. Това накара почитателите му да се чудят дали всичко със здравето му е наред.

Някои си припомниха филма „Спасяването на редник Райън“., в който Ханкс играе ролята на войник с посттравматичен стрес. В няколко сцени ръката му трепери неконтролируемо, без каквато и да е видима причина.

Преди няколко години, след изследване, личният му лекар му е казал, че вече има диабет тип 2. Това означава, че тялото му не произведа инсулин, за да регулира нивата на кръвната захар.

Том Ханкс е известен с приятните фотобомби, които прави.

Няколко пъти той внезапно се е появявал на фотосесии на сватби, като си присъствието си в кадър е правил деня на семейството още по-незабравим.

Ханкс и Уилсън са женени от 34 години. Те са една от стабилните двойки в Холивуд, а близостта им ги е превърнала и в обичан семеен модел

Запознават се на снимачната площадка на ситкома "Bosom Buddies", който се излъчва от 1980 до 1982 г.

Снимка: Getty Images

Двойката има двама сина: актьорът и рапър Честър Ханкс, на 31 години, и Труман Ханкс, на 26 години.

Наскоро по-големият му син шокира всички с признанието си, че докато е расъл, никога не е имал силен мъж, който да му е модел за подражание.

В момента Том Ханкс е на прес турне за новия филм "Елвис". В него той играе мениджъра на известния певеж полковник Том Паркър.