Нещо притеснително може би се случва с любимия актьор на Америка. Награденият с два Оскара Том Ханкс беше в Австралия, за да представи новия си филм „Елвис“, с който играе ролята на мениджъра на музикалната легенда, но някои наблюдателни зрители забелязаха, че докато говори, ръката му трепери.

В един момент се вижда, че Том Ханкс се опитва с другата ръка да задържи треперещия микрофон. Това накара почитателите му да се чудят дали всичко със здравето му е наред.

Някои си припомниха филма „Спасяването на редник Райън“., в който Ханкс играе ролята на войник с посттравматичен стрес. В няколко сцени ръката му трепери неконтролируемо, без каквато и да е видима причина.

Какво се случва със здравето на Том Ханкс?

65-годишният актьор се сблъска с доста предизвикателства през последните години. Той беше първата голяма звезда, която разкри, че има COVID – точно докато снимаше „Елвис“ в Австралия. Но коронавирусът не е единственото, с което му се е налагало да се справя.

Снимка: Getty Images

Том Ханкс отдавна има проблеми с кръвната захар и по тази причина трябва често да посещава лекарския кабинет, за да следи какво се случва със здравето му.

Преди няколко години, след изследване, личният му лекар му е казал, че вече има диабет тип 2. Това означава, че тялото му не произведа инсулин, за да регулира нивата на кръвната захар.

Снимка: Getty Images

Заради това Том Ханкс трябва много внимателно да следи теглото си. Той вече не може лесно да трупа или сваля килограми за роли, както е правил преди.

Снимка: Getty Images

Може би именно това е причината за треперещите ръце на Том Ханкс. Ръцете ви могат да започнат да треперят, ако имате твърде ниска кръвна захар и често се наблюдава при хора с диабет.

Още за Том Ханкс: