Шакира е на лов за мъже, но явно досега никой не успява да завладее истински сърцето ѝ. Макар че кандидати не липсват, певицата, която очевидно все още лекува рани от тежката раздяла с Жерар Пике, продължава да избира и да опитва. 

46-годишната колумбийка вече не е заедно с бившата футболна звезда на Барселона повече от година, но след месеци на грозна война по медиите и вадене на мръсно бельо на показ, и тя, и Пише, най-накрая сключиха примирие. 

Снимка: Getty Images

Но докато Пике продължава да бъде влюбен, латиноамериканката се лута в своя нов интимен свят. Присъствието ѝ на няколко старта от Формула 1 дадоха повод на журналистите бързо да ѝ припишат романс със седемкратния световен шампион Люис Хамилтън. 

Оказва се обаче, че дори и Хамилтън не е успял да завладее сърцето на Шакира, ако се вярва на информацията от американската преса през последното денонощие. Отвъд океана твърдят, че новото гадже на Кралицата на латино ритмите е…. рапърът Дрейк

Шакира и Дрейк били засечени да напускат заедно частно парти в Лос Анджелис в 4:30 часа през нощта, а свидетели сред присъстващите разказват пред местните медии, че цяла вечер двамата са флиртували и не са се отделили един от друг. 

Колумбийската дива изглежда зашеметяващо, според някои от гостите на купона. Оранжев потник и прави дънки, обувки с токчета и неустоим външен вид със спусната къдрава коса. Дрейк не изневерява на небрежния си стил и традиционното синьо яке, под което се вижда семпла бяла тениска. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Разводът между Шакира и Жерар Пике все още не е приключил, като в момента двамата се борят за попечителство над двете си деца – синовете им Милан и Саша. Преди известно време момчетата се преместиха заедно с майка си от Барселона, в Маями, но баща им настоява да ги вижда често, а в момента между него и наследниците му е цял океан. 

Канадецът Дрейк е известен със своя екстравагантен стил и хазартен начин на живот – нещо, с което самият той обича често да се хвали. В периода 2021 г. музикантът признава, че е заложил над милиард долара, от които се е сдобил с печалба за не повече от половин милион долара. 

Прочетете още за мъжа до Шакира >>>

Дрейк обаче е едно от най-влиятелните лица в хип-хоп културата по целия свят. Има спечелени 4 награди „Грами“ от 47 номинации. Често забърква името си в скандали и сблъсъци с полиция и съдебната система.

Известен е и с бурната си любов с Риана в периода 2009-2016 г. Има 6-годишен син от връзката си с френската художничка софи Брюсо, който живее при майка си. 

Снимка: Getty Images

Шакира и Жерар Пике бяха заедно от 2011 г. до миналото лято, като бившият защитник на Барселона и на испанския национален отбор е 10 години по-млад от нея. Първият син на двойката – Милан, се ражда през 2013-а, а вторият – две години по-късно. 

Снимка: Getty Images