Точно на рождения си ден испанският актьор Антонио Бандерас обяви, че се е заразил с коронавирус. Той използва официалния си профил в Инстаграм, за да съобщи на феновете си, че е дал положителна проба за COVID-19, но се чувства добре, макар и малко изморен. Ето какво написа на испански актьорът в социалната мрежа, публикувайки и своя детска снимка.

 

„Искам да направя публично достояние факта, че днес, 10 август, съм принуден да отпразнувам 60-ия си рожден ден след карантината, като дадох положителен тест за COVID-19, причинен от коронавируса.

Бих искал да добавя, че се чувствам сравнително добре, просто малко по-уморен от обикновено и уверен, че ще се възстановя възможно най-бързо след медицинските предписания, които се надявам да ми позволят да преодолея инфекциозния процес, който засяга толкова много хора поцелия свят.

Ще се възползвам от тази изолация, за да чета, пиша, да почивам и да продължа да правя планове, за да започна да давам смисъл на моите наскоро навършени 60 години, които посрещам пълен с ентусиазъм. 

Прегръщам ви всички,
Антонио Бандерас.“

Под поста фенове и последователи побързаха да пожелаят на актьора бързо оздравяване!