София Вергара не за първа година е в списъка с най-високоплатените актриси в Холивуд. Звездата от сериала "Модерно семейство" е на 48 години и изглежда много атрактивно.

Доказа го във фотосесия с фотогафката Ани Лейбовиц. Вергана изостави любимата си дълга рокля и влезе гола във вана, покривайки тялото си само с пяна. Кадърът е част от снимките за корица на Vanity Fair. 

Актрисата позира и с леопардов бански, както и с кученце на гърба си.

Снимка: instagram.com/sofiavergara/

Вергана определено демонстрира добре поддържано тяло. Много хора биха си помислили, че тя спортува денонощно и спазва диета. "Ям като звяр!" - споделя тя в интервю. "Родена съм с голям бюст и заради това ми е малко некомфортно, когато тренирам". Тя има син, който е на 29 години.

В списъка с високоплатените актrisi за 2020 г. на Forbes Вергара е на първо място със заработени 43 милиона долара. Тя получава по 500 000 долара на серия в "Американско семейство". От сериала са заснети 11 сезона.

Тя е жури и в шоуто "Америка търси талант". Благодарение на всичките си участия тя успя да изпревари по доходи актриса като Анджелина Джоли (годишен доход 35,5 млн. долара) и Гал Гадот (31,5 млн. долара).