За Дейвид Харбър, звезда от сериала „Странни неща“ (Stranger Things) и новия хит „Черната вдовица“, не е никак трудно да посочи кой е най-лошият актьор, с когото някога е играл… и той не е човек.

Снимка: Getty Image

Става дума за кучето от първия сезон на хитовия сериал на „Нетфликс“. Почитателите на феномена „Странни неща“ сигурно си спомнят кучето на семейство Байърс от първи сезон. То обаче е създавало много главоболия на Харбър и на целия екип.

„Мразех това ш*бано кучи, мразех го“, каза Харбър в уеб поредицата „Лютите“ (в което известни личности дават интервюта, докато ядат пилешки крилца с лют сос). „Дубъл след дубъл то просто се замотаваше нанякъде или нещо такова. Веднъж отидох при продуцентите и им казах, че семейство Байърс трябва да си приспят кучето за следващия сезон. Обсъждахме го, но те решиха просто да няма куче във втория сезон.“

Снимка: imdb.com

Действително в сериала липсата на кучето от първия сезон не се коментира изобщо. Въпреки това на среща с фенове, младият актьор Ноа Шнап, който играе ролята на Уил Байърс, отговори на въпроса къде е кучето и каза, че е умряло.

Дейвид Харбър и преди е говорил за ненавистта си към кучето. Той дори сподели, че животното е било причина да си напусне снимачната площадка в един от дните – нещо, което никога не е правил никога преди или след това.

Снимка: Getty Image

„Кучето беше най-лошото нещо на снимачната площадка“, каза той през 2016 г. „Един ден снимах с това куче и то беше най-лошият актьор, с когото съм работил. Тръгнах си – нещо, което не бях правил преди това. Кучето не искаше да прави каквото трябва да прави, а то трябваше само да лае по нещо.“

Думите на Дейвид Харбър са дори по-силни, като имаме предвид, че актьорът обича кучета. Той и съпругата му Лили Алън осиновиха кученце от приют.

Двойката сподели снимка на Дейвид Харбър, който се вози в метрото с кученцето Мери.