През последните години актьорът Дейвид Харбър доби огромна популярност благодарение на участието си в сериала „Странни неща“, който се превърна в една от най-успешните оригинални продукции на Нетфликс. Почитателите на актьора не бяха особено изненадани, когато научиха, че ще го видят и в четвъртия сезон на хитовия сериал, но определено ще се шокират, когато научат, че актьорът се е оженил тайно в Лас Вегас за приятелката си Лили Алън.

Снимка: Getty Images

Двамата съобщиха, че са сгодени през май, а тази седмица научихме, че са се венчали на съвсем скромна церемония в Лас Вегас – столицата на бързите бракове.

Според информация на вестник „Сън“ двамата са били бракосъчетани от изпълнителя Брендан Пол – един от най-известните имитатори на Елвис Пресли в света.

Снимка: Getty Images

Това е първи брак за актьора Дейвид Харбър и втори за певицата Лили Алън, която през 2018 г. финализира развода си със Сам Купър, за когото се омъжи през 2011 г.

Снимка: Getty Images

Изглежда Дейвид Харбър има положително влияние върху новата си съпруга, защото Алън, която имаше сериозни проблеми с алкохола в миналото, се похвали, че от една година не е употребявала алкохол и това ѝ се отразява много добре.