Шон Пен се е оженил за приятелката си Лейла Джордж на тайна церемония, според приятелка на холивудската звезда, съобщава британският таблоид "Дейли мейл".

Ирена Медавой поздрави младоженците в Инстаграм профила си, където публикува различни снимки на двойката, включително кадър на брачните им халки.

59-годишният холивудски актьор и 28-годишната му приятелка са минали под венчилото след четиригодишна връзка, разкри съпругата на продуцента Майк Медавой в Инстаграм.

Шон Пен и Лейла Джордж
Снимка: Getty Images

Споделяйки поста в Инстаграм профила си, който впоследстие е бил изтрит, Ирена пише: "Толкова сме щастливи, че @leilageorge и #seanpenn се ожениха. Обичаме ви."

"Вие сте предопределни да бъдете заедно, Бог да благослови вас и семейството, в което се свързахте", пише още Медавой в социалната мрежа.

Снимките, които Медавой споделя, включват и кадър, който вероятно е на ръцете на двамата младоженци с брачни халки.

Лейла Джордж
Снимка: Getty Images

Лейла е дъщеря на Винсент Д'Онофрио, който е само една година по-възрастен от Шон Пен.

Щастливата двойка е получила поздравления в събота от Джош Бролин, който си партнира с Шон Пен във филмите "Милк" и "Гангстерски отряд" и ще участва с него в предстоящата лента "Деня на знамето" (Flag Day).

"Щастливи женени гълъбчета, поздравяваме ви за прекрасния брак, Шон и Лейла", написа Джош в Инстаграм.

Шон Пен, който преди това беше женен за Мадона и Робин Райт, наскоро призна, че на личностно ниво може да бъде малко "труден" като характер.