Актьорът Дейвид Харбър, който е най-известен с ролята си в сериала „Странни неща“ (Stranger Things) се ожени за певицата Лили Алън на 7 септември миналата година след около година връзка. Тогава сватбата привлече вниманието на медиите, защото скромната церемония беше отслужена от имитатор на Елвис Пресли, а младоженците и децата им отпразнуваха сватбата в ресторант за бързо хранене.

Тази седмица Дейвид Харбър сподели как двамата са решили да направят сватбата си толкова набързо и по време на пандемията. Оказа се, че всичко е станало заради една неволна обида от дъщерите на Лили Алън Марина и Итъл, която е жегнала мъжа.

В шоуто на водещия Джими Кимъл Дейвид Харбър разказа, че когато един ден е излязъл с момичетата да покарат колело, Марина, която е на 8, се е объркала и вместо Дейвид го е нарекла „татко“ (dad).

„По-голямата се разстрои от това и аз напълно я разбирам“, разказа Харбър. „Започна да вика „Той не ни е татко, не ни е татко.“

Малкото момиче е започнало да настоява, че Дейвид Харбър все пак им е „нещо като баща“, но Итъл, която е на 9, е настоявала, че не е.

„По-малката попита „А какво е той“, а голямата ѝ отговори „Той е просто някакъв човек в живота ни“, спомня си актьорът.

Тези думи наистина са го наранили, защото с майката на момичетата вече са имали планове да вдигнат сватба, но пандемията ги е изненадала и се е наложило да почакат мерките да бъдат разхлабени, за да се оженят. След думите на бъдещата си доведена дъщеря обаче Харбър е решил, че трябва да побързат.

„Казах си, че трябва да се оженя за тази жена. Заради емоционалното пропадане, което почувствах.“

Така се стига и до скромната сватба във Вегас, имитатора на Елвис и евтините сандвичи вместо празнична вечеря.

Сега Дейвид, Лили, Марина и Итъл вече са семейство, а думите на 9-годишното момиче са се превърнали в семейна шега. Дейвид Харбър вече се чувства засегнат да го наричат „просто някакъв човек“, дори напротив.

„Това е най-любимия ми начин, по който да ме наричат“, сподели той.