Подбрахме най-луксозните къщи, които можете да наемете по Северното Черноморие. Цените на пръв поглед са доста високи, но ако сте няколко приятелски семейства, се получава съвсем прилична равносметка. Освен това част от имотите имат и екстри, които не се забелязват на пръв поглед. Например агрегат за ток или голям резервоар с вода и хидрофор, които осигуряват автономоност при аварии в населеното място.

Някои от къщите се отдават минимум за два или три месеца и при тях цената не включва почистване и разходите за ток и вода. Други могат да бъдат наети само за седмица и обикновено в цената е включено всичко. При настаняването във всички къщи се оставя депозит, който после се връща, ако няма установени щети.

Снимките и информацията са от сайтовете на агенциите за недвижими имоти Luximmo и Unique Estates. За повече детайли следвайте линковете, които сме поставили в името на имота. Тук сме се ограничили само с две снимки за къща. Единствено за последната къща в Балчик (с шампанското и ягодите до джакузито) сложихме три снимки, защото имотът е страхотен и не можахме да се въздържим.

Очаквайте и втори материал с най-добрите къщи по Южното Черноморие.

Къща „Бутик“
в.з. Траката (срещу курортен комплекс "Св. св. Константин и Елена")
Наема се за минимум два месеца срещу 5100 евро без ДДС на месец.
7 спални и 6 бани
6 паркоместа в двора

Къща "Розариум"
м-ст Ален Мак, Варна
4 спални и 5 бани
Наемна цена 220 евро на вечер, минимум за 3 нощувки.
2500 евро на месец (минимум за 12 месеца)