Любовта няма граници. Доказателството - момче, което е било момиче, се влюбва в момиче, което е било момче.

Андрю и Кейт са се срещнали преди две години в група за трансексуални тийнейджъри. Двамата си допаднали един на друг, докато са споделяли тежките си преживявания.

През това време Андрю (17 г.) е бил момиче и се е казвал Емералд. По същото време се е подложил на операция за премахване на гърдите. Тийнейджърът споделя, че никога не ги е приемал като част от себе си. След операцията започнал да се чувства много по-комфортно в собственото си тяло и да се радва на възможността да отиде на плаж без горнище, да носи потници и да не е непрекъснато център на вниманието.

Кейт също е преминала през процедури за промяна на пола. Преди две години тя е била момче и се е казвала Люк.

Последните две години са били много трудни за младежите. Кейт е била изключена от училище, а Андрю е сменил последователно няколко училища и по време на операциите за смяна на пола е загубил почти всичките си приятели.
Сред запознанството си двамата най-после откриват щастието. Андрю е благодарен, че има Кейт и подкрепата на семейството си.

На какъв език да ти кажа, че те обичам?! >>

След като промяната им вече е пълна, двамата се надяват най-после да бъдат приети и разбрани от хората и трудностите им да бъдат оставени в миналото.