Макар да е украинка по произход и да е възпитана като православна християнка, актрисата Мила Йовович посрещна Великден още миналата седмица, заедно със западния свят, както е по-католическата традиция. Въпреки това тя не пропусна да поздрави феновете си на руски и написа „Христос воскресе!“, което е идентично с начина, по който се поздравяваме в България.

Тя сподели снимки на двете си по-малки дъщери и сподели колко много се гордее с тях. Актрисата направи и отделна фотосесия заедно с най-малката си дъщеря, която расте много бързо и вече „няма търпение да започне да говори“.

Преди няколко дни Мила не пропусна да сподели колко се гордее и с най-голямата си дъщеря, която вече е модел и се появи на кориците на няколко модни списания.

12-годишната Евър уверено върви по стъпките на майка си, макар и понякога да се чувства притисната да я надмине. Не е изключено това да се случи.

Освен че прави първите си (много успешни) стъпки в кариерата си, Евър в момента учи руски. Мила Йовович дори качи видео с дъщеря си, която чете текст, който сама е написала на руски.