Той е е български волейболист, отборен вицешампион по волейбол на Олимпиадата в Москва през 1980 г., единственият българин във волейболната Зала на славата в Холиоук, Масачузетс, нападател №1 в света за 1970 г. Женен за Мария Василева, има син Христо Златанов който има мачове за националния отбор на Италия. Носител е на орден „Стара планина“ – първа степен, за изключително големи заслуги към България в областта на спорта. Неговата съпруга също е бивша волейболна националка.

Снимка: bTV

Успяхте ли да познаете коя е двойката от снимката? Ако да, то не губете никакво време и оставете своя коментар под статията, за да участвате в томболата за нашите награди.

Коментирането може да се случи по два начина - ако сте регистриран потребител в сайта Ladyzone.bg или чрез приставката на Фейсбук за коментиране.

За верни ще се считат само отговори, в които присъстват и двете имена. Верните отговори можете да оставяте до 00:00 часа на 26 януари 2019 година.

А ето и каква награда може да спечелите:


- 1 брандирана чаша с логото на Ladyzone

Снимка: LadyZone.bg

- 1 двойна покана за постановката „Женитба“ в театър София (дата по избор)

В началото на другата седмица ще изтеглим на томболиен принцип един от вас, който е дал верен отговор на въпроса ни. С него ще се свържем, за да уточним коя от двете награди предпочита да му изпратим. Успех на всички!


А ето и каква награда може да спечелите:


- 1 брандирана чаша с логото на Ladyzone