Името й се нарежда сред едни от най-известните в българската естрада. Родена е в Хисаря. Нейната половинка в живота е и нейн спътник в кариерата. Той е автор на много от хитовете, които тя е изпяла. Най-известната им съвместна песен е детска - двамата изпяват "Вълкът и седемте козлета" през 1979 година. 

Успяхте ли да ги познаете? Ако да, то не се колебайте да изпишете имената им като коментар под статията и може да спечелите една от нашите награди. Коментирането може да се случ по два начина - ако сте регистриран потребител в сайта ladyzone.bg или чрез приставката на Фейсбук за коментиране. За верни ще се считат само отговори, в които присъстват и двете имена. Верните отговори можете да оставяте до 00:00 часа на 3 ноември.

А ето и каква награда може да спечелите:

- 1 брандирана чаша с логото на ladyzone- 1 двойна покана за постановката „Женитба“ в „Театър София“ (дата по избор) В началото на другата седмица ще изтеглим на томболиен принцип един от вас, който е дал верен отговор на въпроса ни. С него ще се свържем, за да уточним коя от трите награди предпочита да му изпратим. Успех на всички!