Те се запознават, докато той е в разгара на футболната си кариера. Защитникът на Левски се влюбва в красивата Весела след гостуване в предаване, което тя води. И следват две години игра на куче и котка. Вижте и прочетете любовната история на Елин и Весела Топузакови във видеото и текста:

Кой първи започна да гони другия?

Елин: Аз, и тя не може да го отрече, въпреки че после в първите 1-2 години от нашата връзка имаше обрати в това кой кого гони.

Весела: Според мен нашите отношения, бейби, и ти ще се съгласиш, те са циклични. И възходи и падения, нещата се преобръщат, в общи линии смятам, че така е и по-интересно иначе щеше да ни е скучно.
 
Е.: Има един период от 2001 до 2007, това са едни 5-6 години, в които сме си играли на котка и мишка.

В.: И между другото, ако трябва да сме честни, ние не сме били официално гаджета, имало е други хора, които са се намесвали в нашите взаимоотношения.

Как заявихте сериозните си отношения един към друг?

В.: За мене имаше такъв момент, Елин може би не го помни, но за мен беше решаващ и наклони моята везна, беше един есемес, нищо повече от това, който аз чаках много време, в който Елин да изкара нещо по-душевно от себе си, защото той е малко по-интровертен човек. Така получих този есемес точно след една нощна смяна в друга национална телевизия, след като излязох от ефир прочетох есемеса и от тогава май заживяхме заедно.

Е.: После стана всичко много бързо, защото на шестия месец аз напуснах Левски и заминах за Израел и това беше голямата школовка на нашата връзка, че заживяхме в чужда страна без приятели, роднини.


В.: Там се научихме да живеем заедно

Вярно ли е, че Елин те е накарал да си смениш номера, когато сте станали по-сериозни?

В.: Ти откъде знаеш това нещо? Да, вярно е. Много малко хора знаят. Той направи драстични промени в моето светоусещане, години наред продължи да ме променя. Аз съм безкрайно нетърпелив човек, много съм емоционална, пряма, особено последните две години мога да кажа, че те са преломни и в нашите отношения. Елин ме научи, той е много търпелив, спокоен и ние в това отношение сме безкрайно различни.

Е.: Предложението за брак дойде на една Коледа, ако не се лъжа, когато се бяхме събрали у дома на семейна вечеря с нейните родители и мисля, че тогава беше най-подходящият момент. Оженихме се пет или шест месеца след това на 10 юни - 2012 беше нашата сватба. 2014та се роди нашият син. Спокоен бях в този ден, но страшно много ме изнерви жегата, беше 40 градуса жега, с елечето, обувките ми стискат, това ми беше проблемът. Накрая на купона към 9-10 вечерта се изсипа пороен дъжд и минахме през всички катаклизми на времето.

В.: Като в брака, така е при нас слънце и буря. Аз искам да кажа нещо за пръв път публично то е към Елин, че като баща той е уникален и много ми е помагал. Сега малко се разчувствам, но малко мъже биха го направили. Елин е уникален баща. На първо място гледа да присъства. От една страна съм благодарна, че има такъв период, в който може да е по-дълго време вкъщи с Виктор, защото когато той отсъства, на Вики му липсва.

Е.:  В началото, докато беше новородено съм го къпал, сменял памперси, беше дълго чакано дете и затова мисля, че му давахме всичките си грижи и цялото внимание още от първия ден, когато се роди. Най-трудни моменти сме имали няколко през годините, дали свързано с работата ми, други кризисни ситуации в нашата връзка, имало е и не можем да отречем, но сме устоявали досега.

В.: Последните две години определено ги определям, като едни най-трудните в нашите взаимотношения

Непрекъснато медиите ви развеждат, разделят, събират, това как ви се отразява?

Е.: Аз като бивш спортист наскоро четох, че Кубрат Пулев е осъдил един от вестниците. Може би това е пътят и българите трябва да си търсим правата.

В.: Ако ние имаме официален развод, той ще фигурира, където трябва, ако някой от нас двамата е подал молба, тя също. Може да се провери. Такова нещо няма. До този момент между нас не сме стигали до там и не се е говорило за развод. Били сме разделени, но разводът е сериозна стъпка, ние сме зрели хора и знаем какво означава това. Ако искахме да се разведем, щяхме да сме го направили. Заедно сме, обичаме се, какво ще се случи от тук нататък и дали ще устои тази любов - никой не знае.