Меган Маркъл е на път да подпише „сделка за милиони долари“, като херцогинята на Съсекс ще записва отново подкасти след провал със "Спотифай". Това съобщава британският "Мирър", позовавайки се на свои източници.

Маркъл е на път да подпише сделка с Audible - подкаст партньорът на Amazon, като според вътрешния източник новото начинание може да „създаде или разбие холивудската й мечта“.

„Има слухове, че това ще доведе до огромно изплащане, дори повече от милионите, които "Спотифай" похарчи“, каза вътрешен човек пред изданието.

„Меган е много щастлива, че ще бъде в компанията на Мишел и Барак Обама (те подписаха споразумение с Audible през 2022 г. – бел. ред.)", казва още източникът, допълвайки, че Меган е много обнадеждена за тази сделка.

Снимка: Getty Images

„Меган изглежда много уверена в момента, но реалността е, че тя е в доста отчайваща ситуация. Загубата на сделката със "Спотифай" беше огромен удар за нея, да не говорим за егото й. Оттогава тя е напълно объркана, но тази сделка може да промени всичко", казва източникът.

„Влиятелните хора в Холивуд знаят как Маркъл и принц Хари се провалиха със сделката за "Спотифай" и те се страхуват, че ако бъдат уволнени втори път, това ще бъде краят на тяхната марка, защото никой няма да повярва, че могат да създават съдържание. Залогът е изключително висок", допълва той.

Меган Маркъл и принц Хари нямаха ползотворна работа със "Спотифай" и компанията прекъсна отношенията си с тях. Неин представител нарече двойката „мързеливи“ и „измамници“, а самата Меган Маркъл беше обвинена във фалшиво интервю за подкаст.

Самите принц Хари и Меган Маркъл обаче смятат, че причините да не успеят са външни фактори: пандемията от коронавирус, икономическата криза и смъртта на принц Филип и кралица Елизабет II, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Преди това в онлайн пространството циркулираха слухове, че Меган иска да се върне към актьорската си кариера: най-забележителният филмов проект на херцогинята беше сериалът „Форсмажорни обстоятелства“.