Меган Маркъл и принц Хари изпратиха 2020-а с лично послание и трогателно писмо, посветено на Новата година, с което дадоха официален старт на сайта на тяхната неправителствена организация "Арчуел" (Archewell).

Херцозите на Съсекс споделиха и две снимки от детството си на първата страница на сайта - на малкия принц Хари, седнал на раменете на майка си, принцеса Даяна, и на малката Меган, сгушена в прегръдките на майка си Дория Рагланд.

Аз съм син на майка си. А аз съм майка на сина ни. Заедно създадохме за вас "Арчуел". Вярваме в най-доброто от човечеството. Защото сме го виждали. Докосвали сме се до състраданието и милостта чрез нашите майки и непознатите около нас. Пред лицето на страха, страданията и болката, лесно можем да изгубим усещането за тях. Заедно можем да изберем да бъдем състрадателни. Каним Ви да се присъедините към нас. За да построим по-добър свят. Като акт на състрадание.

Хари и Меган

В последните дни на 2020-а Меган Маркъл и принц Хари поканиха известни личности да участват в първия епизод на подкаста Archewell Audio. В него за първи път чухме и гласа и смеха на сина им Арчи, който с помощта на родителите си казва “Happy New Year” (Щастлива Нова година).

Снимка: Getty Images/Guliver Photos