Наскоро Саймън Коуел, част от журито на "Америка търси талант" реши да спре ботокса, след като синът му изпаднал в истерия. Той разкри, че е приключил с инжекциите с ботокс и филърите, защото го карали да изглежда "като от филм на ужасите".

Ето кои от днешните актьори нямат нищо против корекцията на външния вид в името на славата и идеалните пропорции.

Том Круз

Появата на Том на наградите БАФТА през 2016 г. привлече вниманието не само на феновете на актьора, но и на световната преса. Тогава на много от тях стана ясно, че той злоупотребява, но не с алкохола, а с услугите на пластични хирурзи и козметици. Изражението на лицето на актьора бе коренно променено.

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мненията за външния му вид се разделиха на две: едни смятаха, че става дума за скорошна пластична операция, отоците от която все още не са изчезнали, а според други това било в резултат от напълняване и злоупотреба с ботокс. В интервю за списание Playboy от 2012 г. Том Круз признава, че не смята да се подлага на пластична операция.

Силвестър Сталоун

Трудно е да се каже какво точно е правил с лицето си този известният холивудски актьор. Явно доста неща. Той е привърженик на образа на "лошото момче". И това не е изненадващо, предвид ролите му в екшън филмите.  Според различни източници актьорът има в бюти биографията си инжекции с ботокс, хирургическа корекция на веждите, горните клепачи и устните. Освен това операция на брадичката и лифтинг на лицето.

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Аштън Къчър

За разлика от другите герои в списъка, любимият на Мила Кунис направи нещо съвсем различно - промени формата на носа си. 

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мики Рурк

Историята на пластичната хирургия на 69-годишния актьор и бивш професионален боксьор е една от най-тъжните в Холивуд. Според Рурк именно травмите на ринга са го принудили да прибегне до операция. Той два пъти си е чупил носа, ребрата, ръцет.Освен това с аму разбивали скулите и устните.

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мики се обръща към професионалисти, за да възстановят външния му вид, но дори те не могат да върнат всичко както е било преди. Самият Рурк признава, че първоначално е отишъл при "грешния човек". Така всички последващи посещения при хирурзи били принудителна мярка.

Бен Афлек

Може би не сте очаквали, че точно този човек има страст към подмладяването? Но бен Афлек също се появи през 2016 г. с визия, срещу която много от феновете му възроптаха. Защо един красив възрастен мъж би искал да изглежда като двайсетгодишен - се запитаха те? Актьорът не само е боядисал коса си, но и явни е имал процедури с борокс и филъри за оформяне на долните и горните клепачи, както и корекция на бузите.

Снимка: Getty Images

 

Снимка: Getty Images

Вижте и какви пластични корекции признава, че би си направила Евгения Джаферович.