Матю Макконъхи и съпругата му Камила Алвес Макконъхи направиха специална доставка до някои болници в Тексас. Двамата доставиха 110 000 маски в селските райони на щата. 50-годишният актьор сподели кадър от акцията в Инстаграм. На него той и Камила са в пикап, на който в кашони са натоварени предпазните средства.

„Аз и @camilamcconaughey се качихме на колата и доставихме 110 хиляди маски в селските райони на Тексас, които се нуждаят от тях“, написа холивудският актьор към кадъра.

Преди време двойката отново направи дарение, предназначено за работниците на първа линия – 80 хиляди предпазни маски в Остин, Тексас и Ню Орлиънс, Луизиана.

Матю и Камила лично доставят маските в Остин, където живеят с трите им деца – синовете Леви на 11, Ливингстън на 7 и дъщеря – Вида на 10 години.

„Правим го лично, защото искаме да се уверим в контрола на качеството. Доставихме неща до полицейското управление в Остин, както и на Пожарната и шерифа. Искаме да се уверим, районът на Остин е покрит, след което и Ню Олриънс ще се добият с тях след няколко дни“, заяви 38-годишната Камила Макконъхи тогава.

Преди повече от месец холивудският актьор игра бинго с пенсионери чрез видеовръзка.