Марк Антъни е един от най-известните латиноамерикански изпълнители, композитори и актьори. Той е най-продаваният салса певец на всички времена. 

На 53-годишна възраст Марк отново е намерил любовта и обяви новината, че подготвя нова сватба. 

През март 2022 г. изпълнителят се похвали в социалните мрежи, че се среща с 23-годишната парагвайска манекенка и бизнесдама Надя Ферейра. Тя е негова почитателка още от съвсем малка.

През 2016 г., когато била едва на 16 години, тя отива на един от концертите му и дори качва снимка от събитието в социалните мрежи. Медиите изтъкнаха факта, че фенката е станала приятелка на певеца и автор на песни.

Въпреки че разликата във възрастта им е повече от 30 години, в момента Марк е много влюбен. След по-малко от 3 месеца от началото на връзката им той вече е предложил брак.

Датата на сватбата все още не е известна, но подготовката вече е в ход. 

Разликата във възрастта е една от причините двойката често да бъде обсъждана. Но Марк често отговаря на тезси коментари, като качва снимки колко щастлив се чувства на този етап от живота си.

"Нека Бог ви даде всичко, което ни пожелаете". 

Въпреки че Марк Антъни отново е намерил любовта, той не е забравил за децата си и предишните си връзки. Наскоро той сподели в социалните мрежи снимки с всяко от 6-те си деца, с което показа, че продължава да сбъде добър баща.

Преди това Марк е имал 3 брака. 

През 2004 г. той се врече на певицата Дженифър Лопес.

Двамата имат 2 деца - близнаците Еме и Макс.

Антъни дори описа любовната им история в няколко песни. Парчето Por arriesgarnos разказва за тях двамата и за това как една двойка може да има здрава връзка и да се радва на любовта. Марк композира музиката, когато двамата са в очакване на близнаците. 

ОЩЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИ СВАТБИ: