Певицата и бивша звезда на “Дисни” Майли Сайръс проведе публичен разговор през Инстаграм със съпругата на Джъстин Бийбър Хейли Болдуин. Двете млади жени, които в момента са се изолирали, за да не стават разпространители на коронавируса, обсъдиха много теми, като една от тях беше възпитанието им в религиозно семейство.

Майли Сайръс и Хейли Болдуин
Снимка: Getty Images

За разлика от Хейли, чиито баща Стивън Болдуин (познат ни най-вече с ролята си в “Обичайните заподозрени”) освен актьор е и известен евангелски лидер, Мали Сайръс признa, че макар да е отгледана като християнка, когато е станала по-възрастна е спряла да ходи на църква заради някои остарели доктрини:

Не успях да намеря работеща връзка с Бог, която да е подходяща за мен като възрастна. В училище имах някои приятели хомосексуалисти и това, което най-вече ме отблъсна от християнството е, че те не бяха приети в църквата. Принуждаваха ги да ходят на църковни терапии, които трябваше да променят сексуалната им ориентация. Аз самата имах проблем да открия своята сексуалност.

Майли Сайръс

Майли Сайръс има няколко известни връзки с хора и от двата пола. Неотдавна в медиите много се говореше за продължилата не много дълго връзка с блогърката Кейтлин Картър, след раздялата ѝ с Лиъм Хемсуърт.

За разлика от Майли, Хейли Болдуин е успяла да открие религиозна общност, в която се чувства добре и не вижда никакъв конфликт между религията си и моралните си ценности. Тя успя да привлече към своята вяра и певеца Джъстин Бийбър, който призна, че съпругата му и Бог са му помогнали най-много, за да промени начина си на живот.